Historia
KONKURSa
Regulamin
KONKURSa
Kawiarenka
KONKURSa
Archiwum
KONKURSa
Znajomi
KONKURSa


Notowanie KONKURSa z dnia 12 listopada 2004r.

  • Pytanie 1: Z jakiej piosenki pochodzi cytat: "I set my controls for the heart of the sun"?
  • Odpowiedź 1: "Hole in the Sky" zespołu RPWL.
  • Punkty zdobyli: Torney - 1, krzyzu - 0.5


  • Pytanie 2: Co oznacza w zapisie muzycznym "allegro ma non troppo"?
  • Odpowiedź 2: "Nie zanadto wesoło".
  • Punkty zdobyli: bp - 1, dr_lezy - 1, DePacano - 1, Torney - 1, krzyzu - 1, olorin- - 0.5, ^Gandalf - 1


  • Pytanie 3: Do jakiego filmu powstała piosenka "This used to be my playground"?
  • Odpowiedź 3: "Ich Własna Liga" ("A League of Their Own").
  • Punkty zdobyli: dr_lezy - 1


  • Pytanie 4: Jaką rolę odegrała Madonna w filmie "Die Another Day"?
  • Odpowiedź 4: Ternerki szermierki imieniem Verity.
  • Punkty zdobyli: dr_lezy - 1, coztego - 0.5


  • Pytanie 5: Proszę rozpoznać wykonawcę, którego okładka płyty wygląda tak:

  • Odpowiedź 5: To okładka płyty pt. "Placebo" zespołu (a jakże by inaczej) Placebo.
  • Punkty zdobyli: Torney - 1, krzyzu - 1


  • Pytanie 6: Co mają ze sobą wspólnego Brian Hyland, Neil Young i John Maus?
  • Odpowiedź 6: Wszyscy urodzili się 12 listopada (czyli dziś ;).
  • Punkty zdobyli: Torney - 1, krzyzu - 1, dr_lezy - 1, coztego - 1


  • Pytanie 7: Jak nazywa się wokalistka zespołu Closterkeller?
  • Odpowiedź 7: Anja Orthodox. (To jest jedna jedynie słuszna pisownia! ;)
  • Punkty zdobyli: krzyzu - 1, dr_lezy - 1, Torney - 1, coztego - 1


  • Pytanie 8 dogrywkowe: Jak nazywa się wokalista zespołu Ultravox?
  • Odpowiedź 8: Midge Ure.
  • Punkt zdobył dr_lezy.

Punktacja końcowa:

  1. dr_lezy - 6 pktów
  2. Torney - 5 pktów
  3. krzyzu - 4.5 pktu

W KONKURSie punkty zdobyli także: coztego, bp, DePacano, ^Gandalf, Olorin-.
Dziękujemy za liczne uczestnictwo!



Kontakt w sprawach formalnych, nie formalnych i innych: konkurs@trojka.info