Historia
KONKURSa
Regulamin
KONKURSa
Kawiarenka
KONKURSa
Archiwum
KONKURSa
Znajomi
KONKURSa


Notowanie KONKURSa z dnia 18 października 2008r.

  • Pytanie 1: Kto jest autorem tekstu: "Moje ciało zapomniało, że jest go za mało, żeby tak chlało. Upadło, ale już wstało."?
  • Odpowiedź 1: Maria Peszek.
  • Punkty zdobyli: ksch3 - 1.0, woytekc - 1.0, panjacek - 1.0, Rondelki - 1.0, goniec_polski - 1.0


  • Pytanie 2: Jaki tytuł nosi poprzednia płyta długogrająca Marii Peszek?
  • Odpowiedź 2: "miasto mania".
  • Punkty zdobyli: ksch3 - 1.0, woytekc - 1.0, panjacek - 1.0, Rondelki - 1.0


  • Pytanie 3: Co ma na głowie Maria Peszek na okładce płyty "Maria Awaria"?
  • Odpowiedź 3: Indiański pióropusz.
  • Punkty zdobyli: ksch3 - 1.0, woytekc - 1.0, panjacek - 1.0, Rondelki - 1.0


  • Pytanie 4: Proszę rozpoznać wykonawcę po okładce płyty (nieco zmodyfikowanej):

  • Odpowiedź 4: Jest to okładka płyty pt. "Młynarski" zespołu Raz Dwa Trzy.
  • Punkty zdobyli: woytekc - 1.0, Rondelki - 1.0, eileen - 1.0


  • Pytanie 5: Proszę podać tytuł piosenki, z której pochodzi cytat: "Andy, are you goofing on Elvis?"
  • Odpowiedź 5: "Man On The Moon" zespołu R.E.M.
  • Punkty zdobyli: panjacek - 1.0, woytekc - 1.0, Rondelki - 1.0, eileen - 1.0, ksch3 - 1.0


  • Pytanie 6: Kto grał postać komika Andyego Kaufmana w filmie "Man On The Moon"?
  • Odpowiedź 6: Jim Carrey.
  • Punkty zdobyli: panjacek - 1.0, woytekc - 1.0, Rondelki - 1.0, eileen - 1.0


  • Pytanie 7: Kto parodiuje Elvisa w filmie "Rożowy Cadillac" ("The Pink Cadillac")?
  • Odpowiedź 7: James Carrey.
  • Punkty zdobyli: skibus - 1.0, Rondelki - 1.0, panjacek - 1.0, woytekc - 1.0


  • Pytanie 8 dogrywkowe: O ile oczek awansował dziś zespół Coma?
  • Odpowiedź 8: O 2 (słownie dwa).
  • Punkt zdobyły Rondelki.

Punktacja końcowa:

  1. Rondelki - 8 pktów
  2. woytekc i panjacek - 7 pktów
  3. ksch3 - 4 pkty

W KONKURSie punkty zdobyli także: eileen, goniec_polski i skibus. Dziękujemy i gratulujemy!



Kontakt w sprawach formalnych, nie formalnych i innych: konkurs@trojka.info